BZ Consulting SRL se angajeaz─â s─â men╚Ťin─â acest site actualizat ╚Öi cu informa╚Ťii corecte. Dac─â, totu╚Öi, ├«nt├ómpini ceva incorect sau dep─â╚Öit, am aprecia dac─â ne-ai putea informa. Te rug─âm s─â indici unde anume pe site ai citit informa╚Ťiile. Vom analiza acest lucru c├ót mai cur├ónd posibil. Te rug─âm s─â trimi╚Ťi r─âspunsul t─âu prin e-mail la: shop@depozit-scule.ro.

Nu suntem r─âspunz─âtori pentru pierderile rezultate din inexactit─â╚Ťi sau din informa╚Ťii ncomplete ╚Öi nici pentru pierderile rezultate din probleme cauzate sau inerente disemin─ârii informa╚Ťiilor prin internet, cum ar fi perturb─ârile sau ├«ntreruperile. C├ónd folosim formulare web, ne str─âduim s─â limit─âm num─ârul de c├ómpuri obligatorii la minimum. Pentru orice pierdere suferit─â ca urmare a utiliz─ârii datelor, sfaturilor sau ideilor furnizate de sau ├«n numele BZ Consulting SRL prin intermediul acestui site, BZ Consulting SRL nu ├«╚Öi asum─â nicio r─âspundere.

Utilizarea site-ului ╚Öi a tuturor componentelor acestuia (inclusiv forumuri) este supus─â Condi╚Ťiilor de utilizare. Simpla utilizare a acestui site implic─â cunoa╚Öterea ╚Öi acceptarea acestor termeni de utilizare.

R─âspunsurile ╚Öi cererile de confiden╚Ťialitate trimise prin e-mail sau folosind un formular web vor fi tratate ├«n acela╚Öi mod ca ╚Öi scrisorile. Aceasta ├«nseamn─â c─â te po╚Ťi a╚Ötepta la un r─âspuns de la noi ├«n termen de cel mult o lun─â. ├Än cazul solicit─ârilor complexe, te vom anun╚Ťa ├«n termen de o lun─â dac─â avem nevoie de maximum 3 luni.

Toate drepturile de proprietate intelectual─â asupra con╚Ťinutului de pe acest site web apar╚Ťin %s sau ter╚Ťilor care au plasat con╚Ťinutul ei ├«n╚Öi╚Öi sau de la care %s a ob╚Ťinut o licen╚Ť─â de utilizator.

BZ Consulting SRL va depune toate eforturile rezonabile pentru a-╚Öi proteja sistemele ├«mpotriva oric─ârei forme de utilizare ilegal─â. BZ Consulting SRL va pune ├«n aplicare, ├«n acest scop, m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice adecvate, ╚Ťin├ónd seama, printre altele, de stadiul tehnicii. Cu toate acestea, nu va fi r─âspunz─âtoare pentru orice pierdere, direct─â ╚Öi / sau indirect─â, suferit─â de un utilizator al site-ului, care apare ca urmare a utiliz─ârii ilegale a sistemelor sale de c─âtre o ter╚Ť─â parte.

BZ Consulting SRL nu ├«╚Öi asum─â nicio responsabilitate pentru con╚Ťinutul site-urilor c─âtre care sau de la care se face o leg─âtur─â ori o alt─â referin╚Ť─â. Produsele sau serviciile oferite de ter╚Ťi vor fi supuse termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor aplicabile ale acelor ter╚Ťe p─âr╚Ťi.

Toate drepturile de proprietate intelectual─â asupra con╚Ťinutului de pe acest site web apar╚Ťin BZ Consulting SRL.

Copierea, diseminarea ╚Öi orice alt─â utilizare a acestor materiale nu este permis─â f─âr─â permisiunea scris─â a BZ Consulting SRL, cu excep╚Ťia ╚Öi numai ├«n m─âsura ├«n care se stipuleaz─â altfel ├«n reglement─ârile legilor aplicabile (cum ar fi dreptul de a cita), cu excep╚Ťia cazului ├«n care con╚Ťinutul specific impune altfel.

Dac─â ai ├«ntreb─âri sau probleme cu accesibilitatea site-ului, te rug─âm s─â nu ezi╚Ťi s─â ne contactezi.

Închide Coș Cumpărături
Închide
Închide
Categorii

Psst...ce zici de 1% Discount?

Sute de coșuri sunt abandonate în fiecare zi! Noi te ajutăm să-ti salvezi coșul și revenim în câteva minute prin MAIL cu VOUCHER CADOU!