Termeni Și Condiții

ELEMENTE DEFINITORII
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii prin depozit-scule.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.
Semnificatia termenilor:
Cumparator – persoana juridica, persoana fizica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
Vanzator – www.depozit-scule.ro prin BZ Consulting SRL, cu sediul in Floresti, judetul Cluj, J12/91/2003, CIF RO15137511
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.
Comanda – un document electronic ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.
Drepturi de proprietate Intelectuala – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

DOCUMENTE CONTRACTUALE
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul depozit-scule.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi derulează operatiunile. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza tranzactiei definite prin Comanda dintre cumparator si Vanzator.

EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI
1. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
2. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anunţare prealabilă. De asemenea, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost proiectat.
3. Vanzatorul  are dreptul de a modifica sau de a sterge in mod discretionar orice continut al acestui website fara a notifica in prealabil Cumparatorul sau terte parti. Produsele comandate de client la pret necorespunzator nu vor fi livrate iar comanda va fi anulata.

FACTURARE – PLATI – LIVRARE
Pretul, modalitatea de plata si livrare sunt specificate in Comanda.
Livrarea prin curierat rapid se face in 24-48 ore,in functie de ora la care se preia comanda si alte incidente de transport(ratacirea pachetului etc.)
Taxa de transport: 20 lei cu TVA/colet, indiferent de destinatia acestuia daca nu este mentionat pe produs “Transport Gratuit”.
Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

RISCURI SI RESPONSABILITATI
a. Livrare
Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat rapid sau prin posta catre Cumparator in functie de optiunea acestuia din urma. Vanzatorul poate refuza livrarea Bunurilor si Serviciilor printr-un curier ales de Cumparator dar este obligat sa anunte Cumparatorul motivele care au dus la aceasta decizie.

b. Transport – Ambalare
In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat, catre postă sau catre reprezentantul Cumparatorului.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

TRANSFERUL PROPRIETATII
Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda. In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitării eventualei contravalori a acestora.
ACCEPTARE
Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzile care au datele solicitate in comanda eronate sau incomplete sau care se pot referi la informatii eronate din site.
GARANTII
Toate produsele comercializate de catre site-ul depozit-scule.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
TERMENE PENALITATI
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.
In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii.

RASPUNDERE
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor după livrare si in special pentru pierderea produselor.
Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.
CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o tertă parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, nefiind necesar acordul Cumparatorului . Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA
Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice prin orice forma, nici una dintre informarile primite de la Vanzator. De asemenea, numele site-ului, conținutul precum si insemnele grafice sunt proprietatea Vanzatorului si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

De asemenea pozele si continutul media sunt cu titlu de prezentare si nu implica obligatii contractuale. Produsele receptionate pod diferi usor ca nuanta de culoare, dispozitia accesoriilor..etc.

POLITICA DE VANZARE – Refuzul ridicarii comenzii

In cazul in care Cumparatorul refuza cu reacredinta ridicarea produsului livrat, ne rezervam dreptul de a aplica pentru comenzile viitoare primite de la acelasi Cumparator, urmatoarele limitari :

 •  in cazul in care produsul/produsele se afla pe stoc, Vanzatorul va accepta numai modalitatile de plata: transfer bancar sau plata cu cardul iar produsul va fi expediat numai dupa efectuarea integrala a platii, Cumparatorul platind toate costurile de livrare aferente
 •  in cazul in care produsul/produsele nu se afla pe stoc, Vanzatorul va accepta ca modalitate de plata numai transferul bancar integral. Toate costurile de livrare aferente cad in sarcina Cumparatorului

Refuzul cu reacredinta poate fi definit de urmatoarele , fara a fi limitat la:

 • Cumparatorul comanda acelasi produs de la mai multi Vanzatori prin intermediul  magazinelor online
 • Cumparatorul doreste sa aduca prejudicii de imagine si/sau financiare Vanzatorului

POLITICA DE RETUR
Cumparatorul poate returna produsul achizitionat in termen de 14 zile de la data primirii acestuia fara a fi nevoie de explicatii. Dupa expirarea celor 14 zile Cumparatorul beneficiaza de optiunea de retur doar in cazuri speciale, dupa o evaluare a situatiei din partea Vanzatorului.

Conditii de returnare:

 • produsul trebuie trimis in ambalajul original
 • produsul trebuie sa fie functional tehnic
 • produsul nu trebuie sa prezinte urme de socuri mecanice, zgarieturi sau alte deteriorari vizibile ale aspectului
 • accesoriile produsului trebuie returnate in starea initiala

Returnarea poate fi facuta prin orice mijloc de curierat ales de catre Cumparator: curier rapid.
Costurile de returnare sunt suportate de catre Cumparator. In cazul in care Cumparatorul solicita returul produsului, dar nu achita taxele pentru retur (produs si / sau bani), acestea vor fi deduse din valoarea de vanzare a produsului.

Cumparatorul poate solicita returnarea produsului prin urmatoarele variante:

 1. Apel direct catre numarul de contact 0751073680
 2. Pe e-mail la adresa shop@depozit-scule.ro

Indiferent de varianta aleasa, Cumparatorul trebuie sa furnizeze urmatoarele informatii:

 • nume
 • numar comanda
 • dovada platii (unde este cazul)
 • modalitatea de rambursare
 • contul (unde este cazul)

Rambursarea contravalorii produsului se va efectua dupa evaluarea produsului, in termen de maxim 14 zile de la primirea notificarii de returnare din partea Cumparatorului sau a dovezii de expediere a produsului catre Vanzator in vederea returnarii. Aceasta perioada poate fi prelungita, daca produsele nu ajung inapoi la Vanzator in termenul mentionat anterior sau Cumparatorul nu face dovada trimiterii acestora. Costurile de transport aferente returnarii produsului catre Vanzator, cad in sarcina Cumparatorului.

Pentru mai multe informatii si prevederi legale va invitam sa consultati:

Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative

In situatii speciale (volum mare sau greutate) Vanzatorul poate realiza returul produsului/produselor, dar numai dupa o evaluare a costurilor si doar daca Cumparatorul accepta aceste costuri spre decontare sau compensare.

CONFIDENTIALITATE – PUBLICITATE
Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste.
Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteți, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului depozit-scule.ro, Vanzatorul nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificări in acest sens.
Conform conditiilor legale privind protectia datelor cu caracter personal, Vanzatorul nu va dezvalui fara autorizare nici o informatie cu caracter confidențial referitoare la Cumparator. Pe baza consimtamantului expres si neechivoc si numai in limitele legislatiei în vigoare, in scopul de a raspunde solicitarilor d-voastra prin oferirea de noi produse/servicii, este posibil sa oferim astfel de informatii catre terți (ex: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii, agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifică prevede acest lucru, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre).

POLITICA REMARKETING
Depozit-scule.ro prin intermediul unei etichete pentru remarketing (remarketing tag), primite de la Google AdWords, colecteaza cookie-uri (numar ce identifica in mod unic un browser web de pe un anumit computer, nu o persoana) in vederea afisarii unor anunturi in website-urile retelei Google Display.
Cand utilizatorii viziteaza o pagina a Depozit-scule.ro care contine acest remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este adaugat unei liste pentru remarketing. O lista pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.
Google AdWords foloseste cookie-urile pentru a afisa anunturi sponsorizate in website-urile retelei Google Display utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului Depozit-scule.ro
In cazul in care nu sunteti de acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google, dezactivarea se poate face prin Managerul preferintelor anunturilor

FORTA MAJORA
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor, care nu poate fi evitat si este declarat de institutiile abilitate.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA
Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre parti se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente de pe langa Tribunalul Cluj Napoca.

PREVEDERI FINALE
Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate pe perioada derularii unei Comenzi.

Închide Coș Cumpărături
Închide
Închide
Categorii

Psst...ce zici de 1% Discount?

Sute de coșuri sunt abandonate în fiecare zi! Noi te ajutăm să-ti salvezi coșul și revenim în câteva minute prin MAIL cu VOUCHER CADOU!