Taietor de asfalt/beton Stihl TS 700

7.759 lei 6.449 lei

Putere motor: 6,7 CP
Diametru disc: 350 mm
Greutate: 11,8 Kg

Disponibil pentru precomandă

+ -
 • Cum plătesc în rate?
 • Livrare & Retur

  Livrare

  Comenzile de peste 350 lei (cu TVA inclus) vor beneficia de livrare gratuită pe teritoriul României. Trimiterea se face prin GLS Curier sau Fan Courier (daca produsul depășește o anumită greutate sau volum).

  Retur

  Beneficiați de 14 zile pentru a evalua și returna produsul. Condițiile care trebuie îndeplinite pentru a putea face un retur sunt următoarele:

  • Produsul trebuie să fie exact în starea în care l-ați recepționat (nou) fără a prezenta urme de murdărie, uzură, defecte estetice sau defecte tehnice.
  • Evaluarea produsului presupune efectuarea unui test funcțional conform cu condițiile de utilizare prezente în manualul de utilizare
  • Returul produsului va fi făcut în ambalajul original iar toate cheltuielile de retur cad în sarcina clientului. Retururile care vor avea expediții cu plata la destinatar (transportul plătit de destinatar) vor fi refuzate iar coletul va fi returnat expeditorului
  • La recepționarea unui produs returnat, acesta va fi evaluat de catre departamentul nostru de service.
  • Valoarea rambursată va fi egală cu valoarea produsului achiziționat numai dacă toate condițiile prezentate mai sus au fost respectate și îndeplinite.

   

 • Cere Ofertă
  Taietor de asfalt/beton Stihl TS 700

  Taietor de asfalt/beton Stihl TS 700

  7.759 lei 6.449 lei

  Cere Ofertă
   Consultantii vor primi o cerere de ofertă
   care include informații despre produsul vizualizat

  Taietor de asfalt/beton Stihl TS 700

  CARACTERISTICI

  Taietor de asfalt/beton Stihl TS 700

  Utilaj de debitat, foarte puternic şi performant cu sistem de filtrare a aerului preliminară de tip ciclon. Îndeplineşte cotele gazelor de emisie corespunzatoare EPA II şi EU II. Utilizabil acolo unde felul şi grosimea materialului necesită un motor cu o putere ridicată. Design cu poziţia de prindere optimizat. ElastroStart, compensator şi ventil de decompresiune. Racord pentru racordarea la apă şi disc din răşină sintetică (diametrul de 350 mm), produse incluse în pachetul de livrare. Utilizabil condus manual sau cu căruciorul de ghidare FW 20.

  • Tensionare STIHL semiautomată a curelei Zoom
   Tensionare STIHL semiautomată a curelei

   După desfacerea şuruburilor de strângere cureaua trapezoidală este adusă automat la întinderea corectă prin forţa arcurilor. Aceasta aduce cea mai bună transmisie de forţă şi o uzură foarte mică.

  • Compensator
   Compensator

   Compensatorul STIHL, o unitate de reglare din carburator, are grijă ca în caz de murdărire a filtrului de aerului să nu intervină o supralubrifiere a amestecului. În felul acesta eficienţa rămâne constantă un timp mai îndelungat. Filtrul trebuie curăţat abia când este încărcată 80% din suprafaţă. Astfel sunt posibile utilizări foarte îndelungate fără întrerupere.

  • Sistem anti-vibraţii Zoom
   Sistem anti-vibraţii

   Elementele de tampon minimizează în mare măsură vibraţiile transmise de la motor către braţe şi palme. Astfel sunt menajate forţele în timpul tăierii.

  • STIHL ElastoStart Zoom
   STIHL ElastoStart

   Ca urmare a forţei de compresie la pornirea motorului în 2 timpi, se generează vârfuri de forţă care solicită muşchii şi încheieturile. ElastoStart minimizează acest efect în mod simţitor. Un element special tampon din mânerul de pornire se întinde în funcţie de forţa de tracţiune permiţând astfel o pornire lină fără vârfuri de forţă.

  • Ventil de decompresie Zoom
   Ventil de decompresie

   Supapa de decompresiune lasă să se evacueze la pornire o parte a amestecului compactat din cilindru este lăsată. Astfel se reduce clar forţa de tracţiune necesară de la cablul demaror. Utilizatorul este despovărat iar întregul sistem de pornire al motorului este menajat.

   SPECIFICATII

   Motor: 2-MIX
   Putere motor: 5,0 kW / 6,8 CP
   Capacitate cilindrică: 98,5 cm³
   Diametru disc: 350 mm
   Adâncime maximă de tăiere: 125 mm
   Lungime totală: 85 cm
   Nivel de presiune acustică: 101 dB(A)
   Nivel de putere acustică: 113 dB(A)
   Nivel de vibraţii stânga/dreapta: 6,6 / 4,5 m/s²
   Greutate: 11,6 kg

    

   Pentru mai multe informatii despre produsele comercializate, vizitati pagina oficiala STIHL

   In cazul in care aveti nevoie de ajutor cu plasarea comenzii, vizitati pagina Cum Cumpar

    

  Greutate 12 kg
  Brand

  Stihl

  Capacitate Cilindrica

  98,5

  Diametru disc mm

  350

  Putere motor Wati

  5000

  Bazat pe 0 recenzii

  0.00 Evaluare Medie
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%

  Numai utilizatorii înregistrați care au achiziționat acest produs pot scrie recenzii

  Recenzii

  Nu există încă recenzii pentru acest produs

  SKU: ts700 Categorie: Etichetă:
  MENIU
  Închide

  Coș Cumpărături

  Bun venit!

  Parola va fi trimisă către adresa ta de email.

  Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

  Ai deja un cont?

  Închide

  Categorii