Fie că sunteți acasă sau la muncă, acest suport va atrage multe priviri și vă va ține telefonul mereu încărcat, gata pentru a face fața oricărei zile cu brio. Utilizând doar o bucată de lemn, puteți realiza un minunat dispozitiv pentru birou la o fracțiune din costul celor special concepute.

Cu ajutorul unei mașini de găurit și freze pentru lemn, putem face un canal de dimensiuni reduse în mijlocul acestei bucăți de lemn astfel încât telefonul sau tableta dvs să poată fi introdusă și să nu cadă. Măsurând unde vine mufa de încărcare, facem o gaură de diametrul cablului folosit.

După ce șmirgheluim bucata de lemn și o dăm cu lac, introducem cablul de încărcare și îl lipim în așa fel încât după ce introducem telefonul în suport, acesta să se poată încărca fără probleme. Utilizând piciorușe din silicon pentru a nu zgârâia suprafața unde va sta acest suport de telefon, proiectul nostru este gata.

Cum procedăm:

Pasul 1. Tăiem cu ajutorul unui fierăstrău circular sau fierăstrău de mână o bucată de lemn conform dimensiunilor dorite pentru produsul final.

Pasul 2. În mijlocul acesteia vom realiza un canal cu ajutorul unei freze pentru lemn. Canalul poate varia ca dimensiuni.

Pasul 3. Folosind o mașină de găurit cu un burghiu de diametrul cablului de încărcare, realizăm o gaură în mijlocul canalului făcut anterior.

Pasul 4. Șmirgheluim suportul și îl lăcuim.

Pasul 5. Lipim cu ajutorul unui pistol de lipit cu batoane de plastic cablul în așa fel încât atunci când introducem telefonul în suport acesta să se poată încărca fără probleme.

 

Acest suport de telefon cu încărcare este un proiect relativ simplu utilizând și sculele recomandate, dar va da o nota de culoare biroului dumneavoastră și va ține telefonul încărcat și pregătit pentru a face față cu brio unei zile solicitante.

Produse recomandate:

Lasă un răspuns

Coș

Înapoi sus