Radio de santier cu Bluetooth DeWalt DWST1-81078


SKU: DWST1-81078

EAN: 3253561810787

1.549 lei

Brand: 
logo-dewalt
DeWalt

În stoc

+


  Distribuie
Atentie!

Nu preluăm comenzi telefonic!

 

Plată securizată
14 Zile Drept Retur
Livrare in 24 - 48 ore

* Persoanele juridice beneficiaza de 1 an garantie

Radio de santier cu Bluetooth DeWalt DWST1-81078

 

CARACTERISTICI

 

Functionarea bateriei si a relelei

  • Functionarea bateriei si a retelei este cea mai buna alegere pentru persoanele care apreciaza mobilitatea dispozitivului cu fiabilitatea alimentarii retelei.
  • Cu acest tip de alimentare, utilizatorul nu trebuie sa-si faca griji cu privire la incarcarea bateriei in fiecare zi.
  • Aceasta tehnologie va permite sa acumulati de doua ori mai multa energie decat bateriile NiMH de aceeasi greutate si dimensiune.
  • Una dintre caracteristicile acestui tip de baterie este ca trebuie incarcata cat mai curand posibil dupa descarcare pentru a-si mentine viata.
  • Aceste baterii functioneaza cel mai bine la temperaturi cuprinse intre 10 si 25 de grade Celsius, prin urmare nu este recomandat sa folositi dispozitive cu ele la temperaturi sub 5 grade sau peste 30 de grade, deoarece acestea pot deteriora celulele si, in consecinta, pot deteriora dispozitivul.

 

Functia de incarcare a bateriei

  • Aceasta caracteristica se bazeaza pe dispozitiv pentru a avea un incarcator integrat. Cand este conectat la energie electrica, o parte din energie este indreptata spre incarcarea bateriei conectate. Datorita acestui fapt, dupa conectarea radioului la curent, nu numai ca va puteti bucura in continuare de muzica in timp ce lucrati, dar stiti si ca radioul se incarca in acelasi timp.

 

Frecventa radio FM

  • Undele ultra-scurte sunt utilizate in special pentru comunicarea pe distante mai mici. Principalul avantaj al acestui standard este calitatea foarte buna a sunetului primit. In prezent, cele mai populare posturi de radio pot fi receptionate de radiouri care accepta standardul FM.

 

Frecventa radio DAB+

  • O tehnica pentru difuzarea programelor radio in forma digitala. Acest lucru va permite sa transmiteti nu numai audio, ci, in unele cazuri, si video, daca dispozitivul este echipat cu un afisaj care accepta aceasta functie. Acest standard permite, de asemenea, portabilitatea dispozitivului fara probleme, fara interferente.

 

Bluetooth

  • Standard pentru comunicatii fara fir cu raza scurta de actiune. Va permite sa conectati un dispozitiv extern, de ex. Un smartphone, astfel incat sa puteti reda muzica preferata sau sa ascultati podcast-uri.

 

Pentru mai multe informatii despre produsele comercializate, vizitati pagina oficiala DeWalt

In cazul in care aveti nevoie de ajutor cu plasarea comenzii, vizitati pagina Cum Cumpar

 

Radio de santier cu Bluetooth DeWalt DWST1-81078

Radio pentru santier de serie DeWALT TSTAK Connect, model DWST1-81078, cu incarcator de acumulator Li-Ion 10.8V / 18V sau incarcator XR FlexVolt 1Ah-9Ah, fara baterie inclusa. Structura solida a radioului este rezistenta la apa si praf, compatibila cu orice modul TSTAK, include un radio FM si DAB incorporat, accepta Bluetooth, are un conector AUX de 3,5 mm care va permite sa redati muzica de pe un dispozitiv extern si o priza USB de incarcare / incarcare. Radioul accepta o aplicatie intuitiva pentru control de la distanta de pe dispozitive mobile, smartphone-uri sau tablete. Are un ecran LCD mare, color, iluminat din spate si butoane tactile iluminate. 6 difuzoare ofera parametri de sunet excelenti .  
Brand

Dewalt

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Evaluare Medie
0%
0%
0%
0%
0%

Numai utilizatorii înregistrați care au achiziționat acest produs pot scrie recenzii

Write a review

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs

SKU: DWST1-81078 Category:

EAN: 3253561810787

Închide Coș Cumpărături
Închide
Închide
Categorii