Masina de curatat canalizari Ridgid KJ-2200

26.390 lei

Pentru conducte de scurgere cu dimensiuni de la 32 mm la 150 mm

Disponibil pentru precomandă

+ -
 • Livrare & Retur

  Livrare

  Comenzile de peste 350 lei (cu TVA inclus) vor beneficia de livrare gratuită pe teritoriul României. Trimiterea se face prin GLS Curier sau Fan Courier (daca produsul depășește o anumită greutate sau volum).

  Retur

  Beneficiați de 14 zile pentru a evalua și returna produsul. Condițiile care trebuie îndeplinite pentru a putea face un retur sunt următoarele:

  • Produsul trebuie să fie exact în starea în care l-ați recepționat (nou) fără a prezenta urme de murdărie, uzură, defecte estetice sau defecte tehnice.
  • Evaluarea produsului presupune efectuarea unui test funcțional conform cu condițiile de utilizare prezente în manualul de utilizare
  • Returul produsului va fi făcut în ambalajul original iar toate cheltuielile de retur cad în sarcina clientului. Retururile care vor avea expediții cu plata la destinatar (transportul plătit de destinatar) vor fi refuzate iar coletul va fi returnat expeditorului
  • La recepționarea unui produs returnat, acesta va fi evaluat de catre departamentul nostru de service.
  • Valoarea rambursată va fi egală cu valoarea produsului achiziționat numai dacă toate condițiile prezentate mai sus au fost respectate și îndeplinite.

   

 • Cere Ofertă

  Masina de curatat canalizari Ridgid KJ-2200

  26.390 lei

  Cere Ofertă
  Consultantii vor primi o cerere de ofertă
  care include informații despre produsul vizualizat

Această maşină de curăţare cu jet de apă asigură introducerea unui furtun foarte flexibil în conducte cu diametru cuprins între 1 1⁄4″ (32 mm) şi 6″ (150 mm) îndepărtând blocajele de nămol, săpun şi grăsime. Atunci când extrageţi furtunul, acesta îndepărtează cu putere reziduurile rămase în urma curăţării conductelor, readucând conductele de scurgere la starea lor completă deblocată.

Greutate 66 kg
Brand

Ridgid

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs

SKU: 63882 Categorie:
MENIU
Închide

Coș Cumpărături

Bun venit!

Parola va fi trimisă către adresa ta de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Ai deja un cont?

Închide

Categorii