Tehnologia One Key de la Milwaukee duce toată gama de produse a marelui fabricant de scule electrice într-o nouă eră. One Key oferă trei categorii de servicii: Control avansat al instrumentelor, raportarea locului de munca și inventarierea uneltelor electrice.

Cum funcționează acest sistem? 

Milwaukee One Key battery

One Key a fost anunțat în același timp cu noua gamă de scule a giantului producător. Utilizând aplicația mobilă Milwaukee One Key Tool, scanați sculele din jur, vă conectați la ele și automat se înregistrează în aplicație tipul de ustensilă, numărul de serie.

Îi asociați un număr și puteți încărca o copie după factură și chitanță ce ulterior se va salva în cloud.

Pentru sculele din gama precedentă ce nu suportă tehnologia One Key, există o variantă ușoară prin care puteți utiliza aplicația chiar și cu sculele mai vechi. Pastila Tick Tool & Equipment Tracking vă sare în ajutor.

Montând această pastilă pe sculele dumneavoastră mai vechi, vă oferă posibilitatea să le monitorizați și să le utilizați exact la fel ca pe cele din noua gamă.

Primul lucru ce Milwaukee One Key îl oferă este controlul digital avansat al sculei. Pornind de la controlul puterii până la turație, permițând utilizatorului să își configureze mașina respectivă după bunul plac.

De exemplu, pentru o mașină de găurit puteți seta turația minimă și maximă, puteți activa și controlul de recul ce determină cât de tare trebuie să “muște” instrumentul înainte de a intra în sistemul de protecție și să se oprească.

             

Adaptează-ți unealta apăsând pe pozițiile de slide din aplicație. Vedeți cum setările pentru configurarea sculei precum viteza și turația pot afecta performanțele uneltei dumneavoastră. Apăsați pe butonul de salvare pentru a vă stoca setările dumneavoastră în aplicație cât și în memoria uneltei altfel puteți utiliza scula chiar și fără conexiunea la telefon.

Întreaga gamă de la Milwaukee a fost actualizată astfel încât cele mai uzuale unelte au acum încorporat sistemul One Key. La baza acesteia veți putea observa profilurile cu setările dumneavoastră salvate în aplicație.

Vizualizează ultima locație a uneltei

Aplicația One Key va salva automat ultima dată când v-ați conectat sau apropiat la maxim 30 de metri de unealtă facilitând în acest caz găsirea acesteia în cazul unei pierderi. Dacă aveți probleme cu găsirea uneltei respective, vă puteți extinde căutarea cu ajutorul oricărui telefon mobil ce are instalată aplicația One Key.

Dacă setați în aplicație că nu găsiți unealta dumneavoastră, puteți bloca accesul la ea astfel încât nimeni să nu o poată utiliza și primiți o notificare cu localizarea exactă când un telefon mobil cu aplicația instalată este în aproprierea uneltei la maxim 30 de metri.

 

Lasă un răspuns

Coș

Înapoi sus