Marea majoritate a persoanelor se gândesc la celebrul Six Pack. De ce să nu realizăm un suport de 6 sticle cu tot cu un desfăcător ce îl putem folosi noi sau da drept cadou cuiva din familie sau prieteni. Aveți nevoie doar de câteva bucăți de lemn tăiate la dimensiunile dorite, o mașină de înșurubat și desigur de cele 6 sticle.

Aranjând baza suportului, prindem pereții acesteia de baza utilizând mașina de înșurubat și la fel facem și cu mânerul. Rămân doar de poziționat cele 4 bucăți de lemn astfel încât sticlele să nu se răstoarne, înșurubate de pereți și am terminat suportul.

Aaaa, dar am uitat cea mai importantă piesă a acestui suport, desfăcătorul de capace. Acesta mică dar importantă piesă o puteți procura online sau de la magazinele de specialitate. Cu ajutorul mașinii de înșurubat, o puteți monta pe una din pereții suportului.

Cum procedăm: 

Pasul 1. Cu ajutorul unui fierăstrău sau circular, tăiem piesele de lemn la dimensiunile dorite.

 

 

Pasul 2. Realizăm mânerul suportului utilizând freza pentru lemn, fierăstrău vertical și o mașină de înșurubat. Realizăm două găuri cu freza pentru lemn la distanță egală de margini ulterior, cu fierăstrăul pendular, tăiem bucata dintre cele două găuri.

Pasul 3. Cu ajutorul mașinii de înșurubat, prindem mânerul perpendicular de capătul suportului.

 

Pasul 4. Înșurubăm pereții de bază cât și de mânerul suportului.

Pasul 5. Folosind circularul, tăiem 4 bucăți de lemn astfel încât să coincidă cu lungimea suportului Six Pack și le montăm utilizând mașina de înșurubat așa fel încât sticlele să nu se răstoarne.

Pasul 6. Înșurubăm desfăcătorul de capace pe unul din pereții suportului.

 

 

 

 

 

Produse recomandate:

 

Lasă un răspuns

Coș

Înapoi sus