Gradina trebuie îngrijită diferit în funcție de fiecare anotimp în parte. Pentru asta, am pregătit pentru dumneavoastră o serie de sfaturi pentru a vă întreține grădina.

Primavara

Având în vedere că iarna ia sfârșit, cu siguranță gradina nu va arata bine. Această va trebui curățată de uscăciuni, crengi și frunze. Copacii vor trebui tunși pentru a căpăta un nou aspect.

Pentru toate acestea, Depozit Scule recomandă folosirea unor trimmere sau foarfeci de grădină electrici pentru a vă ușura munca.

Vara

Fiind vară, principala preocupare este udatul grădinii. Fiind o perioadă toridă, grădina trebuie udată la intervale regulate astfel încât să își păstreze aspectul și să nu se ofilească.

Toamna

A venit timpul pentru pregătirea borcanelor cu zacuscă și al dulcețurilor. Chiar dacă aveți deja treabă, să nu neglijați îngrijirea grădinii. Depozit Scule recomandă folosirea suflantelor pentru a curata grădina de frunze astfel veți avea mai mult timp pentru a pregătii bunătățile pentru iarnă.

Iarna

Deși ninge și temperaturile sunt scăzute, grădina nu trebuie uitată. Curățarea crengilor uscate și a frunzelor, curățarea arbuștilor de omăt este importantă pentru a menține stabilitatea acestora pe timpul sezonului rece.

Produse recomandate:

Lasă un răspuns

Coș

Înapoi sus