Placa compactoare reversibila pe diesel Wacker-Neuson DPU 3050 He

31.990 lei

Impact: 60 kN

Greutate: 206 kg

Putere: 5.4 kW

Disponibil pentru precomandă

+ -
 • Livrare & Retur

  Livrare

  Comenzile de peste 350 lei (cu TVA inclus) vor beneficia de livrare gratuită pe teritoriul României. Trimiterea se face prin GLS Curier sau Fan Courier (daca produsul depășește o anumită greutate sau volum).

  Retur

  Beneficiați de 14 zile pentru a evalua și returna produsul. Condițiile care trebuie îndeplinite pentru a putea face un retur sunt următoarele:

  • Produsul trebuie să fie exact în starea în care l-ați recepționat (nou) fără a prezenta urme de murdărie, uzură, defecte estetice sau defecte tehnice.
  • Evaluarea produsului presupune efectuarea unui test funcțional conform cu condițiile de utilizare prezente în manualul de utilizare
  • Returul produsului va fi făcut în ambalajul original iar toate cheltuielile de retur cad în sarcina clientului. Retururile care vor avea expediții cu plata la destinatar (transportul plătit de destinatar) vor fi refuzate iar coletul va fi returnat expeditorului
  • La recepționarea unui produs returnat, acesta va fi evaluat de catre departamentul nostru de service.
  • Valoarea rambursată va fi egală cu valoarea produsului achiziționat numai dacă toate condițiile prezentate mai sus au fost respectate și îndeplinite.

   

 • Cere Ofertă

  Placa compactoare reversibila pe diesel Wacker-Neuson DPU 3050 He

  31.990 lei

  Cere Ofertă
  Consultantii vor primi o cerere de ofertă
  care include informații despre produsul vizualizat

CARACTERISTICI

Placa compactoare reversibila pe diesel Wacker-Neuson DPU 3050He cu pornire electrica oferă cea mai bună compactare pe o varietate mare de soluri. Ea își arată adevărata putere pe soluri semicorozive. Aceasta placă reversibila asigură performanţe optime având viteza variabilă atingând chiar și 21 m/min. În plus excentricul cu dublu ax asigură adâncimea de compactare în majoritatea solurilor. Datorită manevrabilităţi ridicate este ideala pentru compactările de fundaţii și de spaţii deschise, de asemenea și la așezarea pietrelor grele de pavaj.

Datorită profilurilor laterale joase precum și a extensiilor standard se obţine o lăţime de lucru variabilă. Placa de bază din oţel de calitate superioară (GJS700), este extrem de rezistentă la impact și uzură asigurând o durată lungă de viaţă. Mânerul se poate regla pe verticală pentru o utilizare confortabilă precum și pentru întoarcere în locuri strâmte. Tampoanele de cauciuc reduc vibraţile mânerului, oboseala operatorului și uzura motorului. Carcasa de protecţie și punctul de ridicare asigură o ridicare și amplasare în șanţ extreme de ușoară.

 

SPECIFICATII

Greutate operationala: 206 kg
Forta centrifuga: 30 kN
Dimensiunea placii de baza: 500 x 703 mm
Latimea de lucru: 500 mm
Inaltimea de lucru: 777 mm
Frecventa: 90 Hz
Deplasare in avans: 21 m / min
Tip motor: Hatz 1 B 30 – Diesel racit cu aer
Deplasare: 347 cm3
Putere motor: 5.4 kW la 3600 rpm
Consumul de combustibil: 0.6 l / h
Capacitatea rezervorului de combustibil: 5 l
Greutate 166 kg
Alimentare

Diesel

Brand

Wacker Neuson

Capacitate rezervor

5.0 l

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs

SKU: 5000610298 Categorie: Etichete: , ,
Navigation
Închide

Coș Cumpărături

Bun venit!

Parola va fi trimisă către adresa ta de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Ai deja un cont?

Închide

Categorii