Centrala termica in condensare Bosch Condens 3000W ZWB28-3CE + Kit

4.465 lei 3.699 lei

Putere incalzire: 28 Kw
Debit apa: 13l / min

5 bucăți rămase
+ -

Plătește cu cardul! E mai simplu!

 • Livrare & Retur

  Livrare

  Comenzile de peste 350 lei (cu TVA inclus) vor beneficia de livrare gratuită pe teritoriul României. Trimiterea se face prin GLS Curier sau Fan Courier (daca produsul depășește o anumită greutate sau volum).

  Retur

  Beneficiați de 14 zile pentru a evalua și returna produsul. Condițiile care trebuie îndeplinite pentru a putea face un retur sunt următoarele:

  • Produsul trebuie să fie exact în starea în care l-ați recepționat (nou) fără a prezenta urme de murdărie, uzură, defecte estetice sau defecte tehnice.
  • Evaluarea produsului presupune efectuarea unui test funcțional conform cu condițiile de utilizare prezente în manualul de utilizare
  • Returul produsului va fi făcut în ambalajul original iar toate cheltuielile de retur cad în sarcina clientului. Retururile care vor avea expediții cu plata la destinatar (transportul plătit de destinatar) vor fi refuzate iar coletul va fi returnat expeditorului
  • La recepționarea unui produs returnat, acesta va fi evaluat de catre departamentul nostru de service.
  • Valoarea rambursată va fi egală cu valoarea produsului achiziționat numai dacă toate condițiile prezentate mai sus au fost respectate și îndeplinite.

   

 • Cere Ofertă

  Centrala termica in condensare Bosch Condens 3000W ZWB28-3CE + Kit

  4.465 lei 3.699 lei

  Cere Ofertă
  Consultantii vor primi o cerere de ofertă
  care include informații despre produsul vizualizat

Condens 3000 W are toate caracteristicile unuiechipament robust de incalzire cu condensare si ceva inplus: clasa de eficienta A si o eficienta anuala de pana la92%* pentru economisirea energiei, fara compromisuri inmaterie de confort. Centrala termica Condens 3000 Weste usor de combinat cu un sistem solar Bosch, pentru abeneficia de energia solara gratuita si a reducesuplimentar consumul energetic.

Cu dimensiunile de 400 x 850 x 370 mm, centrala termicacu condensare Condens 3000 W are o functionaresilentioasa si poate fi montata in spatii inguste saulocuinte mici. Comanda echipamentului se poate realizaprin termostate de camera in cadrul unei magistrale BUSsau constituind sisteme complexe, gestionate deautomatizari dependente de conditiile meteo.

Condens 3000 W pune mare accent pe siguranta.Echipamentul in condensare este prevazut cu camere decombustie inchise, functionand independent de aerul dinincapere, fara compromisuri in materie de calitate. Ocombinatie speciala de taste va permite sa blocati toatesetarile pentru situatiile in care persoanele neautorizatedoresc sa descopere centrala si incep sa apese pebutoane. Astfel, setarile raman neschimbate, preveninddusurile reci si temperaturile foarte ridicate ale apei atuncicand va spalati pe maini. Mai mult de atat, daca apar totusiprobleme neprevazute, sistemul va emite un semnal dealarma.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip centrala termica In condensare
Destinat pentru Incalzire & Preparare apa calda menajera
Suprafata de montare Perete
Tip alimentare Gaz natural
Tiraj evacuare gaze arse Fortat
Tip panou de comanda Digital
Putere utila maxima incalzire 28 kW
Recomandat pentru incaperi pana la 200 m²
Kit evacuare gaze arse Nu
Capacitate vas expansiune 8 l
Nivel zgomot 36 dB
Tensiune alimentare 230 V
Culoare Alb

CIRCUIT DE INCALZIRE

Putere nominala maxima incalzire 20.3 kW
Temperatura maxima cazan 90 C
Presiune maxima instalatie incalzire 3 bar

CIRCUIT PREPARARE APA CALDA MENAJERA

Putere preparare apa calda 28 kW
Temperatura maxima agent termic 60 C
Debit apa calda 13 l/min
Alimentare

230V

Brand

Bosch

Putere Incalzire Wati

2800

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs

SKU: 7736900597 Categorie:
Navigation
Închide

Coș Cumpărături

Bun venit!

Parola va fi trimisă către adresa ta de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Ai deja un cont?

Închide

Categorii