Aspirator robot Karcher RC 3

2.690 lei

Capacitate suprafata: 160 m²

Autonomie acumulator: 90 – 120 min

Incarcare acumulator: 240 min

Disponibil pentru precomandă

+ -
 • Livrare & Retur

  Livrare

  Comenzile de peste 350 lei (cu TVA inclus) vor beneficia de livrare gratuită pe teritoriul României. Trimiterea se face prin GLS Curier sau Fan Courier (daca produsul depășește o anumită greutate sau volum).

  Retur

  Beneficiați de 14 zile pentru a evalua și returna produsul. Condițiile care trebuie îndeplinite pentru a putea face un retur sunt următoarele:

  • Produsul trebuie să fie exact în starea în care l-ați recepționat (nou) fără a prezenta urme de murdărie, uzură, defecte estetice sau defecte tehnice.
  • Evaluarea produsului presupune efectuarea unui test funcțional conform cu condițiile de utilizare prezente în manualul de utilizare
  • Returul produsului va fi făcut în ambalajul original iar toate cheltuielile de retur cad în sarcina clientului. Retururile care vor avea expediții cu plata la destinatar (transportul plătit de destinatar) vor fi refuzate iar coletul va fi returnat expeditorului
  • La recepționarea unui produs returnat, acesta va fi evaluat de catre departamentul nostru de service.
  • Valoarea rambursată va fi egală cu valoarea produsului achiziționat numai dacă toate condițiile prezentate mai sus au fost respectate și îndeplinite.

   

 • Cere Ofertă

  Aspirator robot Karcher RC 3

  2.690 lei

  Cere Ofertă
  Consultantii vor primi o cerere de ofertă
  care include informații despre produsul vizualizat

CARACTERISTICI

Curatarea prin modul inteligent: datorită sistemului inteligent de navigație cu laser, robotul de aspirare RC 3 creează o hartă temporară de curățare și curăță în mod chibzuit și autonom locuința dumneavoastră eficient și fără a pierde vreun loc.

RoboCleaner este ușor de operat în schema domiciliului prin intermediul aplicației ușor de utilizat pe un smartphone sau tabletă și afișează progresul actual de curățare în harta creată.

Sistemul eficient de perie dubla permite o curățare temeinică, iar combinația între peria spirală mare și peria de podea cu lamele de cauciuc permite colectarea unor cantități mari de murdărie și transportul la recipientul detașabil pentru deșeuri.

O altă caracteristică inteligentă: senzorii inovatori infraroșii și senzorii de cădere ajută RC 3 să evite căderea pe scări și coliziunea cu alte obiecte din cameră prin frânarea ușoară înainte de a ajunge la acestea și evitandule fara efort.

În plus față de modul de curățare automată, funcția “spot” curăță în mod specific și temeinic o zonă selectată.

Fie că este vorba de podea de lemn, gresie, mocheta sau covor scurt, RC 3 poate fi folosit pe toate suprafetele de podea dure, obișnuite.

În acest fel, casa ta este curățată în timp ce tu poti face alte lucruri, cu adevarat importante pentru tine.

 

Performanta buna de curatare

Curățarea eficientă, datorită unei strategii de curățare sistematică, utilizându-se tehnologia de navigație cu laser. Datorită combinației a două perii speciale și o perie laterală suplimentară pentru curățarea colțurilor și a marginilor, puteți obține o cantitate mare de murdărie.

 

Produs inteligent cu funcții atractive

Selectarea convenabilă a mai multor ore de curățare utilizând funcția timer în aplicația dedicata. Informații privind progresul curățării și poziția RoboCleaner datorită hărții temporare de curățare.

 

Sistem de senzori inovator

Senzorii de infraroșu și senzorii de cădere îl ajută să evite căderea pe scări și coliziuni cu alte obiecte din cameră. RC 3 recunoaște obstacolele în avans și frânează ușor, astfel încât să poată parcurge traseul din în jurul lor fără efort.

 

SPECIFICATII

Timp de incarcare acumulator 240
Durata de curăţare per încărcare 90 – 120
Capacitate pe suprafata (m²) 160
Recipient murdărie RoboCleaner (l) 0,35
Nivelul de putere acustica (dB(A)) 71
Tipul de curent (V/Hz) 100 / 240 / 50 / 60
Greutate RoboCleaner (kg) 3,6
Greutate cu staţie de încărcare (kg) 0,2
Dimensiuni RoboCleaner (D x H) (mm) 340 x 96
Dimensiuni staţie de încărcare (L x l x H) (mm) 130 x 183 x 127

 

Brand

Kärcher

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs

SKU: 11982030 Categorie: Etichete: ,
MENIU
Închide

Coș Cumpărături

Bun venit!

Parola va fi trimisă către adresa ta de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Ai deja un cont?

Închide

Categorii